Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Solar Expienie w V2 PD z IS+PD z lasu

DanielP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam 61 LV sura WP.Planuję iść expić do V2 i wbić szybko 75 LVL.Raczej ogarnę FULL spot szponów.Chcę zakupić PD z IS i kupic w grze kilka PD z nowych map.Czy te dwa PD będę się sumowały ? i będę miał 100% expa?.Jeszcze jedna kwestia mam kilka liderek łącznie na 12h lepiej expic z buffem w PT czy bez buffa i bez liderki (buff ma 51 lv)

Opublikowano

Cześć mam 61 LV sura WP.Planuję iść expić do V2 i wbić szybko 75 LVL.Raczej ogarnę FULL spot szponów.Chcę zakupić PD z IS i kupic w grze kilka PD z nowych map.Czy te dwa PD będę się sumowały ? i będę miał 100% expa?.Jeszcze jedna kwestia mam kilka liderek łącznie na 12h lepiej expic z buffem w PT czy bez buffa i bez liderki (buff ma 51 lv)

Bez pt i buffa będzie o wiele szybciej, bo księga mało daje ;d

sasawf.png

Opublikowano

Ok dzięki czyli exp bez buffa.Jescze jedno pytanie chcę mieć pewność ogarne FULL spot szponów?

13,5k PŻ

720 Defa

atak 750

FMS+9 śr 33

15% do PŻ

8%Omdlenie

8%blok ciosów

+buff błogo 33%

Pomoc 32%

Czyli mam 38% na krytyka.

Opublikowano

Jeśli myślisz bardziej przyszłościowo,to lepiej expić z liderką,i z buffem.Co prawda głównej postaci level wpadnie trochę wolniej,ale za to rozwiniesz trochę buffa.

Podexpianie go do 75 jest naprawdę żmudne.Ja bym wykorzystał te okoliczności,do expienia z nim w pt.

Opublikowano

Exp z pd'ków każdego rodzaju czyli masz pd z IS + pd z lasu + pierścień pół księżyca (słyszałem że daje 50% expa) lub pieczęć białego lwa to to wszystko się łączy.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Czyli pozostaje mi drop PD z lasu

Idź do lasu bardzo łatwo wydropić p. expa a może dropną Ci do tego pelerynki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...